Welkom bij project: zelfverbetering!

Welkom bij Project: Zelfverbetering!

Welkom!

Welkom op Project: zelfverbetering! Op deze website kan je vele uiteenlopende artikelen verwachten die de kwaliteit van jou leven kunnen verbeteren. In deze onderwerpen wordt besproken wat ze zijn, waarom ze besproken worden, hoe je hierin kan verbeteren en op welke manieren dit uitgevoerd kan worden. Lees hierover meer details op de over project: zelfverbetering pagina.

Maandelijks meerdere artikelen

Elke maand worden er tussen de 1 en 4 nieuwe artikelen gepubliceerd. Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden van de status van deze artikelen, volg Project: zelfverbetering dan op Instagram en LinkedIn en/of meld je aan voor de maillijst. Wanneer een nieuw artikel gepubliceerd wordt, krijg je hier een mail over of komt dit op je feed.

De artikelen zijn echter pas het begin van de verbetering van de kwaliteit van je leven. De stappen om daadwerkelijk tot resultaten te komen, zijn een levenslang project en zijn aan jou. Neem daarom zeker een kijkje bij het blogoverzicht.

Bepaal mee aan de volgende onderwerpen

Via de sociale media kanalen zal periodiek gevraagd worden wat de voorkeuren zijn. Nieuwe artikelen over door de lezer gekozen onderwerpen en aanbevelingen worden meegenomen. Suggesties zijn hierop zeker welkom!